Vores tilgang

Igennem 28 år har vi fået opbygget en betydelig ekspertise og ikke mindst erfaring ved tilpasning af ledelsessystemer iht “ISO” standarderne.

Vi er landets ældste konsulenthus. Kort og godt!

Vi bruger ikke betegnelsen “kvalitets” – eller “miljøstyringssystemer”.
Hos os hedder det ledelsessystemer. Ikke fordi det skal hedde noget andet – men fordi det er noget andet.

Der er heller ikke noget, der hedder “ISO-systemer”, “ISO-mapper” eller “ISO-Certifikater”.

Andre mislyde er, at ISO har noget at gøre med, at det skal være ensartet – og så er det ligegyldigt om det er godt eller skidt….
Disse og mange andre påstande er myter og misforståelser og er med til at forvirre.

bundlinjeISO9001 er f.eks. en samling af 267 gode råd, som over 30.000 personer, virksomheder, mm i over 140 lande – har vurderet, at alle virksomheder kunne nyde godt af at følge.
Kort sagt er ISO9001´s hensigt at hjælpe organisationer i at få orden på deres virksomhed.
Ingen virksomhed kan bryste sig af at være perfekt. ISo9001 er redskabet – værktøjet – inspirationen til at “tage med på rejsen”

             Vi skubber Jer blot lidt!

At man efterfølgende kan få systemet – ikke produktet – certificeret har intet med “ISO” at gøre. ISO udgiver standarder. Intet andet! 

ISO er en “udbyder” af over 22.000 internationale standarder. De laver ikke andet. ISO9001 er blot én af de 22.000 standarder.

ISO-Certifikater” er noget private virksomheder som BSI, Lloyds, Bureau Veritas og DnV har “opfundet” og lever af at udbyde..

ISO Consult hjælper derfor virksomheder med at videreudvikle det system, de allerede har, fordi en virksomhed uden et system, er ikke-eksisterende.

Derfor er vores tilgang at “tilpasse” Jeres ledelsessystem til kravene i f.eks. ISO9001 standarden. Ikke at opbygge et system, som blot er et plagiat af standarden og fylder flere hyldemeter…..
Den eneste der får noget ud af dette,  er konsulenten!

Hvis det er dette, man ønsker, er man kommet til at det forkerte sted.
Vi giver os ikke af med den slags!

Her er et skræk eksempel:
På et maskinfabrik havde konsulenten udarbejdet en instruktion, der skulle forhindre grater i produktet. (Små forhøjninger efter savning i materialet)

blod“Operatøren skal efter savning føre sin høre hånd over graterne. Hvis der forekommer blødninger i hånden, er graterne for høje og der skal slibes ned.”